Presentació


El Taller de Maquetes és un servici de l'ETSAV per a facilitar el procés de treball i assessorar tant en l'elaboració, com en els materials a utilitzar en les maquetes, als estudiants de tots els cursos.

És un conjunt de sales on realitzar els seus treballs i projectes, evitant els estudiants les molèsties que pot suposar realitzar una maqueta en els seus domicilis. Els estudiants portaren els materials i tenen accés a les ferramentes per a la manipulació d'estos. També es disposa d'un servici de préstec de ferramentes no elèctriques per a poder treballar a casa.

En el Taller de Maquetes, es poden treballar i manipular pràcticament qualsevol tipus de material necessari per a la construcció d'una maqueta, des de cartó, fusta i plàstic fins a metalls blans (alumini, coure, zinc, etc.).

Disposa de bancs de treball, taules àmplies i instrumental variat com, cutters, regles metàl·liques, tapets de tall, serres de cinta, serra elèctrica, caladores, fregadora de banda, ingletadora, planejadora, aerògraf, trepant-fresadora, màquina de tall i gravat làser, etc.

Així mateix està disponible una zona de fotografia i material fotogràfic, perquè els alumnes fotografien les seues maquetes.

A més en el Taller de Maquetes disposa de zona de reciclatge, diferents taquilles per a poder guardar les maquetes entre sessió i sessió de treball, per a evitar el trasllat de material i així organitzar millor el treball i l'entrega.


Els calendaris i horaris s'actualitzaran  automàticament, per favor visita'ls.